Oculus Rift

Storm P museet i København har fra 4. september 2015 til 10. januar 2016 en særudstilling om digitale spil. Her kan man prøve mange forskellige digitale spil. Bl.a. kunne man prøve “Terminal Vertigo” til Oculus Rift.
Jeg tænkte “hvor svært kan det være at stå på en træplade og kikke i et sort rum ?”. Det var egentlig nemt nok, men min “højde-udfordring” kom virkelig på overarbejde. Selvom grafikken var meget pixeleret, opfattede min hjerne at jeg gik på brædder mellem høje huse. Indtil jeg faldt ned og “døde”, blev jeg meget påvirket af det.

Foto: Lone Winsor

Dette indlæg blev udgivet i Video og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.