Video fra Nota

Nota har lavet denne lille søde film om mennesker som har skabt sig en karriere selv om de var ordblinde.
De skriver selv om filmen:

Ordblindhed kan skabe mange udfordringer. Men i tidens løb er der mange ordblinde, der har klaret sig så strålende, at de er gået over i historiebøgerne. Se vores video med både nulevende stjerner og historiske helte, som alle er ordblinde.

Ordblindhed kan skabe mange udfordringer. Men i tidens løb er der mange ordblinde, der har klaret sig så strålende, at de er gået over i historiebøgerne. Se vores video med både nulevende stjerner og historiske helte, som alle er ordblinde.

Opslået af Nota på 19. november 2015

Link til nota: http://www.nota.nu/

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.