Google Doodles

Når du besøger google.dk, sker det jævnligt at der i stedet for det klassiske gfujioogle-logo er en såkaldt Google Doodles. Det er en lille tegning, som på en kreativ måde skriver google over et bestemt emne. Derudover er der en lille historie om hvorfor det er netop dette emne der er valgt til lige præcis denne dag.
Google har lavet et arkiv så man kan se alle de Google Doodles, der har været brugt i hele verden.
Det vil være oplagt at søge rundt på siden. Man kan nyde de sjove og flotte tegninger/animationer. Man kan også se på hvor mange forskellige begivenheder, der bliver fejre rundt omkring i verden, og langt det meste er noget vi aldrig hører om.

Link til Google Doodles oversigten: www.google.com/doodles

Billedet af Fuji-bjerget blev brugt i Japan, den 23. juni 2013, dagen hvor Fuji blev en del af Verdens Naturarv.

Dette indlæg blev udgivet i Ideer og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.