Dagens Grønland

dagensgronlandDet Grønlandske Hus har netop åbnet en webportal med undervisningsmaterialer om Grønland.

Portalen hedder “Dagens Grønland

De skriver selv på forsiden om projektet:
Danmark og Grønland er forbundet i et rigsfællesskab, men mange danskere ved desværre kun ganske lidt om Grønland.

Her er en oplevelsesrejse ind i den grønlandske verden. Vi håber den kan sætte gang i jeres tanker, nysgerrighed og undren, og at den kan forbløffe jer og samtidigt sætte Grønland på jeres indre verdenskort.
Materialet er bygget op i 13 temaer med forskellige faglige emner. Der er lagt op til at I arbejder problemorienteret, opstiller egne læringsmål og selv planlægger jeres arbejde.På forsiden finder I film og billeder der tager jer med til Grønland. Desuden finder I fakta om Grønland og Grønlands historie ligesom der er adgang til de 13 temaer. Der er herfra også adgang til jeres profil hvor I kan gemme jeres arbejde.
Fra forsiden er ligeledes adgang til Lærerens side hvor der bl.a. findes 130 faglige og debatterende artikler skrevet af førende fagfolk fra institutioner og virksomheder i Grønland og Danmark. Her findes også en pædagogisk vejledning og ideer til hvordan man kan arbejde med materialet.

Rigtig god fornøjelse!

Selvom portalen er tiltænkt 4. – 8. klassetrin, er der masser af materiale der også kan bruges i specialundervisningen.
Link til Dagens Grønland: http://www.dagensgronland.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Gratis programmer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.