Pædagogisk webinar: Hjernen og læring

ItsLearning, som er firmaet bag Skoleintra,  har her i vinter en række af gratis pædagogiske webinaer. Den 17. januar er temaet “Hjernen og læring”.

De skriver selv om webinaret:
Ingen er i tvivl om, at læring sker i – og med – hjernen, men hvad ved vi egentlig om det, der går for sig i hjernekisten? 

Det nye forskningsfelt ’Mind, Brain and Education’ er vokset frem gennem de seneste 10-15 år i et samspil mellem pædagogik, psykologi og neurovidenskab. Vi har nu en mere konkret viden om helt basale hjerneprocesser i læringen, og den viden kan udnyttes af både undervisere og studerende: underviseren i tilrettelæggelsen og afviklingen af undervisningen, eleven/den studerende i af studieteknikker.

Ole Lauridsen, mag. art, lektor på Center for Undervisning og Læring (CUL), Aarhus Universitet introducerer på webinaret en model, som kan guide lærere i en række valg af undervisningsformer, der fører frem til det helt centrale i læringen – opmærksomhed, motivation og opbygning af viden.

Webinaret er gratis, varer ca. en time og foregår på nettet. Vi håber, at webinaret vil give dig inspiration og tips, så du kan bruge det i din undervisning.

Dato: 17. januar 2017
Tid: 14.00-14.45
Sted: På nettet (dvs. du sidder ved din egen computer, og følger med)
Pris: Gratis

Link til tilmeldingen: http://info.itslearning.net/webinar-jan-17.html

Se oversigten over webinarer og læs mere om hvordan det rent praktisk foregår her: http://www.itslearning.dk/webinar-datoer

 

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.