Opgaveskyen.dk

Gratis kopiark kan man næsten ikke få for mange af. Min kollega viste mig Opgaveskyen.dk.
Her er masser af kopiark til dansk, natur/teknologi og historie.
De skriver selv om siden:
Velkommen til opgaveskyen.dk

Her på siden kan du finde forskellige opgaver til folkeskolen. Opgaverne ligger i PDF-filer og kan bruges som supplement til timerne, til vikarbrug eller som ekstra træning i den nye lektiecafe, der nu er blevet pålagt alle skoler med den nye reform. Der er opgaver i forskellige emner inden for fagene dansk, historie og lidt til natur og teknik samt billedkunst. Opgaverne henvender sig primært til mellemtrinnet. I danskafdelingen er der opgaver inden for grammatik, skriveopgaver, generelle øvelser osv og under natur og teknik finder du bl.a. længere tekster med tilhørende opgaver.

Brug af papirkopier/prints fra denne hjemmeside til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner og intern brug er tilladt efter aftale med Copydan Tekst & Node. Brugen skal ske inden for aftalens begrænsninger.

Link til Opgaveskyen.dk:

Forside

Dette indlæg blev udgivet i Gratis programmer og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.