Gratis kommakursus til alle

KommakursusKommaregler har aldrig været nemme at lære.
Dansk Sprognævn og firmaet Edutasia nu sat sig for, at vi alle skal blive bedre til at sætte komma. Det har de gjort ved at lave et netbaseret kommakursus.
Det er dejligt når kolleger finder ting de gerne vil dele, tak for linket til denne side.

Sakset fra Dansk Sprognævns hjemmeside.

Gratis kommakursus til alle

Dansk Sprognævn og firmaet Edutasia lancerer nu et gratis kommakursus til alle som gerne vil blive bedre til at sætte komma efter de danske kommaregler.

På hjemmesiden danskkomma.dk kan man i sit helt eget tempo sætte sig ind i kommareglerne og få forklaret de vigtigste grammatiske regler der skal bruges for at sætte kommaet korrekt.

Dansk Sprognævn og Edutasia har lanceret et gratis kommakursus på nettet.

Kommakurset giver en letforståelig introduktion til det danske komma, og bagefter er man i stand til at vælge om man vil sætte startkomma eller udelade det.

“Vi oplever en del usikkerhed om hvordan kommaet skal sættes, både i vores spørgetelefon og når vi er ude i landet for at holde foredrag og kurser, og der er jo også løbende debat om kommareglerne,” siger Sprognævnets direktør, Sabine Kirchmeier.

“Men det at reglerne diskuteres, er jo ikke ensbetydende med at de ikke skal følges, og i debatten er der en tendens til at glemme at 80 % af kommareglerne slet ikke er valgfrie. Mange har lært at sætte komma tidligt i deres skolegang og er derfor i tvivl om om de regler de har lært, også gælder i dag. Derfor vil vi gerne give sprogbrugerne mulighed for at få genopfrisket deres kommafærdigheder med et grundigt og overskueligt kursus.”

Link til kommakurset: http://komma.edutasia.com/#1

Link til den originale artikel: https://dsn.dk/nyt/nyheder/2017/gratis-kommakursus-til-alle

Dette indlæg blev udgivet i Dansk og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.