Mobilvejledninger af Christian Bock

Før påske havde vi et foredrag på skolen af Christian Bock. Han er ordblind IT-konsulent. I det foredrag viste Christian en masse smarte funktioner så man kan indstille sin mobil så man bl.a. kan indtale sine SMSer i stedet for at skrive dem. Jeg var nok ikke den eneste der mistede overblikket på et tidspunkt. Det er derfor rigtig heldigt at Christian Bock har lavet nogle YouTube videovejledninger, som man kan se det i sit eget tempo. Det vil også være oplagt at bruge disse videovejledninger når man skal hjælpe eleverne med at indstille deres mobiler.

Link til Christian Bocks hjemmeside: http://cbock.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Elever og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.