SkiveDNA

I Skive kommune har man lavet en samling af læringsforløb. Disse læringsforløb strækker sig fra dagtilbud til udskolingen. Der er både læringsforløb som er lokalt forankrede og læringsforløb vi kan udnytte i hele landet. Læringsforløbene er delt op så man både kan søge på fag og på klassetrin.

SkriveDNA skriver selv om siden: SkiveDNA er en dynamisk størrelse. Skoleafdelingen i Skive kommune frikøber i ny og næ lærere fra deres jobs til at udarbejde eksemplariske læringsforløb koblet op på lokale samarbejdspartnere. Skoleafdelingen ønsker, at ”Os”/SkiveDNA er alle lærere i Skive Kommune. Tanken er dels, at man som lærer kan bidrage til at holde siden up to date med nye læringsforløb ved at indsende noget af al den gode undervisning, man som lærer har udarbejdet og samlet. Og dels efter behov at frikøbe nogle lærere til at kunne fordybe sig og tage kontakt til flere potentielle samarbejdspartnere, dække alle lokalområder og dække alle fag.

Link til SkiveDNA: http://www.skivedna.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Ideer og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.