Facebook grupper

Der var en gang hvor de fleste lærere kom på Skolekom, så det var der man delte sine gode ideer og efterlyste andres ideer. Sådan er det ikke mere. Nu er det på diverse portaler og især på Facebook at man deler sine ideer. Der findes en mængde, både åbne og lukkede, grupper som alle har et overordnet tema.

Her er en oversigt over de grupper jeg deltager i. Måske er der noget for dig iblandt. Nogle af de gode ideer er lige til at bruge, andre skal igennem en kreativ proces hos mig selv. Derfor er der grupper på listen som umiddelbart ikke har så meget med mit daglige virke at gør. Hvis der er en beskrivelse omkring gruppen, kan du også se den.

Hvis du deltager i en gruppe som ikke er på listen, så skriv den gerne i kommentarfeltet. Jeg vil nemlig også gerne finde ny inspiration.

For os der underviser i indskolingen:  https://www.facebook.com/groups/122118641276468/
Beskrivelse af gruppen: I denne gruppe skal vi indskolingslærere og pædagoger inspirere hinanden. Vi skal fortælle om vores gode ideer, gode undervisningsforløb, brugbare links osv.
Vær opmærksom på ophavsrettigheder, copyright osv., når I deler materialer o.lign.
Vi skal også hjælpe hinanden med tips og gode råd. Der er også plads til den sjove og den triste historie

Inspiration til undervisning i indskolingen:  https://www.facebook.com/Inspiration-til-undervisning-i-indskolingen-157443584452926/
Beskrivelse af gruppen: Siden er ment som inspiration, men der er masser af opgaver, som kan downloades og bruges direkte. Flere efterlyser opgaverne i andre filtyper, men det er desværre kun muligt at dele billedfiler på denne side.

For os der underviser på mellemtrinnet:  https://www.facebook.com/groups/460725360766089/
Beskrivelse af gruppen: Gruppen er skabt for at dele viden og gode idéer, og for at skabe et forum hvor man kan spørge andre, for at få inspiration til undervisning på mellemtrinnet. Inviter gerne andre til gruppen, så der kan blive et stort netværk. Jeg har ikke kunnet finde lignende gruppe, men hvis den allerede findes beklager jeg, og så sletter jeg den bare igen

For os der underviser i specialklasser:  https://www.facebook.com/groups/1286327848066273/

Skrappe fra Larsen: https://www.facebook.com/Skrappefrularsen/

The Dad Lab: https://www.facebook.com/thedadlab/

Leg i skolen: https://www.facebook.com/legiskolen/?fref=ts

Bright Side: https://www.facebook.com/brightside/

5-Minute Crafts: https://www.facebook.com/5min.crafts/

Og sidst, men ikke mindst:
Gugannes IT-vejlederblog: https://www.facebook.com/Gugannes-IT-vejlederblog-1467208296914176/

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.