Testoteket

Praktiske forsøg er med til at gøre det nemmere for eleverne at forstår hvordan verden hænger sammen. Hos Testoteket er der forsøg til biologi, fysik/kemi, geografi samt natur/teknologi. Og så er er forsøg det giver mening fra 0. klasse til  3. g.

Alle forsøgene har både en grundig skriftlig forklaring samt en videovejledning så det er muligt at se hvordan man udfører forsøget. Udover den rent praktiske udførsel af forsøget er der også ideer til hvordan man kan udvide forsøget samt en oversigt over hvilke kompetence områder, hvilken faglig kontekst og hvilke fællesfaglige fokusområder der bliver berørt i forbindelse med forsøget.

Link til testoteket: http://testoteket.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.