Alineas Didaktor

Forlaget Alinea har en fagdidaktisk podcast. De enkelte afsnit varer fra 19 til 55 minutter. Hver enkelt podcast er bygget op om et emne. Det kan være eller “Digitale medier i førskole og indskoling”, “Vi skal turde fejle med Rane Willerslev”  eller “Eleven som kreativ producent og didaktisk designer”.

Den nyeste udgave handler om Web 2.0 i undervisningen. Hvor ugens gæst er Uffe Lyngdal Sørensen fra Skoletube og den er bestemt et lyt vær.

Du kan abonnere på denne podcast via f.eks. iTunes (eller hvor du nu abonnere på podcast). Så er det muligt at forene det praktiske (transporten til og fra arbejde) med det faglige (lytning til podcast).

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.