Leg & bevægelse

Idrætslærer har aldrig  stået højt på min ønskeliste til fagfordelingen. Men det er alligevel fornuftigt lige at kunne finde på en sjov idrætsagtig aktivitet, som en del af bevægelsen i løbet af skoledagen.

DGI har lavet en trænerguide til mange forskellige idrætsgrene. Herunder er der over 100 øvelser i de 2 kategorier de kalder “leg og bevægelse 0-6 år” og “leg og bevægelse 6-16 år”. Man kan bl.a. søge ud fra lokalitet, emner og  antal deltagere.  Der er lege jeg godt kendt i forvejen og lege som jeg aldrig har prøvet, men det skal da ikke afholde mig fra at bruge dem i hverdagen.

Links til de 2 forskellige trænerguides:
https://www.dgi.dk/leg-bevaegelse-0-6-aar/oevelser 
https://www.dgi.dk/leg-bevaegelse-6-16-aar/oevelser

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.