Lotte Salling bøger til download

Lotte Salling er forfatter, foredragsholder, psykomotorisk terapeut med 25 års undervisnings- og projekterfaring. Hun har lagt nogle af sine bøger ud til gratis download både til iPad og som PDF. Det kan man kun være glad for.
Enkelte af bøgerne er på engelsk.

Der er bøger for børn, f.eks. “Hvad brugte vi ilden til”, “Fies far” og “En hest i Rom” samt bøger henvendt til voksne. De voksne kan have glæde af titler som “Leg med engelsk i indskolingen”, “Leg sproget frem” og “Gamle sanglege”.

 

Link til Lotte Sallings hjemmeside: http://lottesalling.dk/download/index.html

Dette indlæg blev udgivet i Gratis programmer og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.