Den digitale skolegård

DR har mange magasinprogrammer med vidt forskelligt indhold.
På P1 har de et ugentligt program på 30 minutter der hedder “Digitalt”. Det handler overraskende nok om teknologi og hvordan det påvirker vores liv og dagligdag.

Udsendelsen den 1. februar 2018 havde overskriften “Den digitale skolegård”. En spændende udsendelse hvor en elev fra 8. klasse fortæller om hendes brug af smartphonen og en forsker bridrager med nogle teoretiske overvejelser i den forbindelse.

Dette er DRs omtale af programmet: Mobning har altid fundet sted, men inden for de sidste år er der sket nogle store skift i, hvordan mobningen foregår. Mobning, drilleri og stort set alle andre dele af unges liv i dag er nemlig blevet digitaliseret og foregår på sociale medier. Men hvad betyder det generelt for de unges sociale liv, at de har en stor del af deres sociale liv i deres smartphones?

https://www.dr.dk/radio/p1/digitalt/digitalt-25#!00:00:00

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.