Kodeord

Man har brug for et hav af kodeord. Der er både til Facebook, Spotify, arbejdsmailen, intra, NemID, dit private netværk og meget mere.

Den nemme løsning er at benytte det samme kodeord til det hele. Fordelen er at du altid kan huske kodeordet. Ulempen er at hvis det bliver opsnuset af en lusket person, er der pludselig adgang til ALT.

Man bør have et forskelligt kodeord til hver tjeneste. Det kan være meget svært at huske.

En måde at have unikke kodeord der er (forholdsvis) lette at huske er at dele kodeordet op i 2 dele. En del som du bruger til alle dine kodeord  (f.eks. enkP2&) og så en del der ændrer sig alt efter hvad kodeordet skal bruges til. Her kan du vælge det ord der først falder dig ind når du tænker på hvor kodeordet skal bruges. F.eks. Hvis det første du tænker på med Facebook er “tidsrøver” så har du anden del af dit kodeord.

Dvs. ud fra dette eksempen bliver kodeordet til Facebook: “enkP2&tidsrøver”

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.