Filosofipatruljen.dk

Filosofi kan være spændende at arbejde med. Men det kan også være et “svært” emne at gå i gang med, for hvor skal man starte? Så er det dejligt at falde over en hjemmeside som netop omhandler dette.  Siden er lavet af 2 kvinder med meget forskellig baggrund. Den ene er teolog/filosof og den anden er lærer/cand.pæd. Begge underviser på læreruddannelsen under VIA University College i henholdsvis Nr. Nissum og Århus.

Filosofipatruljen skriver om sig selv: Filosofi med børn er aktuelt i skoler og børnehaver. Når børns ægte undren bliver taget alvorligt, har det betydning for deres lyst til at lære og deres udvikling til demokratiske medborgere. Vi tilbyder at komme og filosofere med jeres børn og holder gerne en workshop for hele personalet, hvor I selv kan arbejde med jeres evner til at få børnene til at undres og tale sammen.

Link til filosofipatruljen: http://www.filosofipatruljen.dk/

Link til filosofipatruljens gratis resurser: http://www.filosofipatruljen.dk/gratis-materiale

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.