Storybox.dk

Dette blogindlæg blev bragt første gang i oktober 2017. Jeg genudsender det allerede nu, da siden er blevet opdateret. Prøv at tjek siden ud, enten igen eller for første gang.

Det er dejligt at høre historier. Storybox.dk har lavet både en app og en hjemmeside hvor man kan høre Jens Peter Madsen fortælle historien om “En dreng med en livlig fantasi” og en del andre historier.

Storybox skriver selv om siden:

Storybox er et dansk forsøg på at bringe mundtlig historiefortælling ind i de digitale medier.

Det er også et forsøg på at inspirere børn og bedsteforældre til at udveksle historier om, hvad det vil sige at være barn før og nu.

Historierne ligger bare og venter på at blive oplevet, men de kommer ikke til live af sig selv. Hvis du vil have den fulde oplevelse, må du tilkæmpe dig et frikvarter. Sæt dig godt til rette med din iPad eller iPhone. Lad roen sænke sig. Lyt langsomt. Og nyd de billeder, som du får frem på den indre skærm …

Det kan være at I er flere, som lytter sammen. Sæt volumen og giv plads, så alle kan være med. Hvis du lytter alene, så brug lyttebøffer af hensyn til omgivelserne.

Der er selvfølgelig link på Gugannes symbaloo oversigt http://www.guganne.dk/2017/02/22/gratis-programmer-og-symbaloo/

Link til Storybox.dk

Hvis du åbner linket på dit divice vil det åbne op i app storehttps://itunes.apple.com/us/app/storybox-dk/id1219301044?l=da&ls=1&mt=8

Dette indlæg blev udgivet i Elever og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.