Sundhedsugerne fra Aktiv året rundt

Aktiv året rundt er et projekt med efterhånden 10 år på bagen. Projektet styres af UC SYD og er helt unikt, da det hviler på en helhedsforståelse af sundhed. Det handler således blandt andet både om kost, motion og søvn mm.

I år afholdes Sundhedsugerne i ugerne 39 – 41.  Årets tema er “ZigZag” og Aktiv året rundt skriver selv om emnet:  Sundhedsugerne er en lærerig konkurrence om sundhed for alle i 0.-10. klasse. Gennem årets tema ”ZigZag” er der fokus på sjove, skæve og sunde oplevelser til alle børn.
Målet for Sundhedsugerne er, at elever på alle niveauer får sundere vaner på en positiv, sjov og skør måde. Der er flotte og gratis materialer til både elever, lærere og familier. Det er nemt at være med, og du bestemmer selv, i hvilket omfang du vil deltage med din klasse. Alle tilmeldte lærere får materialet sendt direkte til skolen.

Link til Aktiv året rundt: http://www.aktivaaretrundt.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.