Mere om ultra-bit

I maj havde jeg et blogindlæg, som omhandlede ultra-bit til alle 4. klasser i skoleåret 2018-2019. Nu er vi så småt i gang. Ultra-bit handler om at alle 4. klasses elever skal arbejde med programmering.

I uge 46 havde i i Lolland Kommune en workshop for interesserede 4. klasses lærere samt et par “gæster”. Workshoppen blev afholdt af Professionshøjskolen Absalon. Det var en ægte workshop med masser af praktisk arbejde.
Vi fik afprøvet en masse forskellige ting på de små ultra-bit computere. Inden workshoppen var vi nogle der havde svært ved at se hvordan vi kunne anvende programmering med elever i 4. klasse. Efter workshoppen er det ikke en bekymring jeg har mere.

DR Ultra har lavet en masse undervisningsmateriale som er lige til at gå til. Så både dem der ved noget og programmering i forvejen og dem der er på bar bund kan lave spændende undervisningsforløb med ultra-bit.

Link til DRs side om Ultra-bit: https://www.dr.dk/skole/ultrabit

Link til mit blogindlæg fra 14/5 2018.

ultra:bit

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.