Skoleplus.dk

På siden Skoleplus.dk kan du finde masser af opgaver til især matematik, men også til dansk samt nogle opgaver til Hjernegymnastik.
Opgaverne er velegnede til fællesbrug på klassens smartboard.

Siden er gratis, men du skal oprette dig som bruger. Det går nemt og hurtigt.

Skoleplus.dk skriver følgende om dem selv.

Skoleplus finder du digitale ressourcer, øvelser og lektioner til folkeskolens 1-10. klassetrin. Meningen med en del af materialet er, at det skal bruges i klasseværelset af, eller under overvågning af en lærer, for eksempel på en interaktiv whiteboard eller almindelig pc. Der findes også øvelser og spil, der kan bruges af eleverne selv. Naturligvis kan materialet også anvendes til privat hjemmeundervisning, omkring en tiendedel af vores brugere er privatpersoner. Alt materiale på sitet er udviklet specielt af Skoleplus, og vi stræber efter at undervise og give færdigheder på en sjov og morsom måde, der får eleverne til at blive engagerede. Med al den positive respons vi har modtaget, kan vi konstatere, at det hidtil er lykkedes ret godt for os. Men der er ikke noget der er så godt, at det ikke kan blive bedre, og vi fylder hele tiden op med flere øvelser, lektioner og kopieringsmateriale.

Der er selvfølgelig link på Gugannes symbaloo oversigt http://www.guganne.dk/2017/02/22/gratis-programmer-og-symbaloo/

Link til Skoleplus.dk: http://www.skoleplus.dk/ 

Dette indlæg blev udgivet i Ideer og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.