Wunderlist

Wunderlist er en fantastisk huskeliste. Den kan installeres både på både computer, iOS og Android. Hvis man ikke er i nærheden af sine sædvanlige devices kan man komme ind i sin Wunderlist via en browser.
Man skal oprette en bruger, til gengæld er det meget nemt at synkroniserer mellem alle de steder  hvor app´en/programmet er installeret.
F.eks. man skriver indkøbslisten ind på Wunderlist på computeren. Man klikker på synkroniser og man har så indkøbslisten på sin telefon når man er i Brugsen for at købe ind.
Man kan lave flere forskellige lister f.eks. indkøb – skal laves i huset – skoleopgaver – osv.
I dag (8/1-2019) koster app´en Wunderlist 0,00 kr. Men priserne i både App Store og Play butik skifter meget ofte, så tjek selv prisen.

Personligt har jeg to brugere af Wunderlist. den ene bruges i forbindelse med private gøremål, indkøb og den slags. Den anden bruges til alle de faste skoleopgaver. På den måde er det f.eks nemt at huske hvornår jeg skal skifte kodeord til min arbejdsmail.

Hvis du åbner dette blogindlæg på dit device vil linkene åbne op til download det rigtige sted.

Link til Appstore hvis du bruger iOs: https://itunes.apple.com/app/wunderlist-to-do-list-tasks/id406644151

Link til Play-butik hvis du bruger Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wunderkinder.wunderlistandroid&hl=en_us

Hvis man vil have Wunderlist på computeren skal man på www.wunderlist.com og installerer herfra.

Dette indlæg blev udgivet i App og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.