Dagen i dag

I forbindelse med morgensamling i klassen kan det nogle gange være underholdende at se på hvad der ellers er sket på samme dato som dagen i dag. Det er en god indgang til at få givet eleverne lidt historisk viden i små dryp.

På siden Dagen i dag kan man bl.a. læse at det var på dagens dato (10. september) i 1224 at Franciskanerordenen kommer til England. I 1897 blev den første person dømt for spirituskørsel. I 1946 blev Dom Powell (trommelager i Slade) født. I 1977 brugte Frankrig guillotinen for sidste gang.

Link til dagen i dag: http://www.engelund.dk/dagen-i-dag.htm?fbclid=IwAR1iCNA8uz3KraldNjRjwAVKNXhqLbSa8dFdoSrv0gLTCx01I1HHR9InORI

Dette indlæg blev udgivet i Ideer og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.