IT-Banken

Når man er underviser på en Centerafdeling for elever med vidtgående fysiske og/eller psykiske problemstillinger kan det være en fordel hvis man kan finde digitale “hjælpemidler”, som kan hjælpe den enkelte elev i deres hverdag.

IT-Banken har et meget bredt syn på hvad et “hjælpemiddel” er.
Et eksempel er at Evernote bliver nævnt som et eksempel på et system til at strukturer sine noter. Jeg kender mange som netop bruger Evernote til at bevare overblikket,men som bestemt ikke følger de har brug for et “hjælpemiddel”.

IT-Banken skriver selv om deres arbejde: I IT-Banken kalder vi teknologierne for social IT. Social IT er brugerrettet teknologi, der øger livskvaliteten for mennesker med funktionsnedsættelser. Det er fx apps og computerprogrammer til kommunikation, leg, læring, struktur og vejfinding – men det kan også være meget mere.

Link til IT-Banken: http://www.itbanken.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.