Lege til pauser og undervisning

legedatabasenMan kan ofte have brug for en leg. Det kan enten være for at aktiverer eleverne i et frikvarter eller som et lille afbræk i undervisningen. Vi kender alle en 5-10 lege som vi lige kan ryste ud af ærmet.  Men det er sjovt, for både børn og voksne, når man prøver nye lege.

FDF har lavet en kæmpe samling af lege. I legedatabasen kan man søge med udgangspunkt i flere kritiserer. Skal legen være ude eller inde, hvor mange deltagere er der, hvor lang tid skal legen tage osv.

Link til FDFs legedatabase: http://fdf.dk/inspiration/moedeaktiviteter/legedatabasen

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.