Gør det selv ideer

Søstrene Grene's big logo

Søstrene Grene er en butik som sælger masser af små ting, som kan bruges til alt muligt sjovt. At det så ofte koster over hundrede kr. LIGE at kikke i butikken er vel egentligt mit eget problem.

Med jævne mellemrum udgiver de e-kataloger som vel egentlig er reklame for deres produkter. Men derfor kan man sagtens lade sig inspirere af deres gode ideer og så finde “noget af samme slags” i skuffen med rodeting. Jeg vil tro at filt rent teknisk fungere uden problemer hvad enten det er købt i Søstrene Grene eller et hvilket som helst andet sted.

Link til nyeste DIY katalog fra Søsternen Grene: https://sostrenegrene.com/da/kampagner/anna-og-claras-diy-katalog/?fbclid=IwAR0peyfpBT_jE1ccelavC9-0Z6PWZE7afSv7a9d_rzzAoGMuiFSKRCm3neM&utm_campaign=diy&utm_content=mov&utm_medium=social&utm_source=facebook

Dette indlæg blev udgivet i Ideer og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.