Nørd-akademiet

NØRD-Akademiet er et it-baseret undervisningsmateriale, udviklet til det formål at assistere læreren med at tilrettelægge undervisningen i biologi, geografi og fysik/kemi. Undervisningsmaterialet trækker på genkendelighed direkte fra børnenes verden og kobler det med indlæring.
Sammensætningen af materialet skal på den ene side fungere som inspiration til underviserne og hjælpe dem i tilrettelæggelsen af undervisningen og opnåelse af trinmål, på den anden side fascinere og motivere eleverne til naturvidenskabelig og teknisk tankegang og interesse.
DR har mange års erfaring med at tilrettelægge og formidle viden inden for kerneområdet ”naturfag” via det veletablerede brand NØRD. DR har et solidt kendskab til og en stærk forståelse for at kommunikere til børnemålgrupperne og har gennem årene opbygget en loyal seergruppe i de forskellige børnemålgrupper.
”Nørd-akademiet” har sit eget univers på dr.dk/skole – DRs undervisningsportal til grundskolerne.

Link til NØRD-Akademiet: http://www.dr.dk/skole/Fysik+og+kemi/Noerdakademiet/forside.htm

Teksten er sakset fra DR.dk/skole

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.