178 flipped classroom videoer

Når man skal lærer noget nyt, er det ofte en god ting at få forklaringen gentaget nogle gange. Når forklaringen er optaget på video kan man se den lige så mange det er nødvendigt. Forklaringen er nøjagtigt den samme hver gang. Det vil for nogle elever også give en tryghed, at de kender forklaringen og ikke skal forholde sig til at læreren om formulerer sig fra den ene forklaring til den næste.

På Professionshøjskolen Metropol har de lærerstuderende 178 faginddelte videoer ud fra konceptet “Flipped Classroom“, hvor videoer fungerer som udgangspunkt for og forberedelse til den efterfølgende undervisning.. Alle videoerne er til fri afbenyttelse.
Der er videoer lige fra “Magtens tredeling” til “Frisbee – forsvar og angreb i ultimate” og rigtig meget ind i mellem. Det betyder at der er masser af inspiration at hente.

Link til Metropols videoer: https://www.dreambroker.com/channel/5cfi3718/

Dette indlæg blev udgivet i Video og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.