Nemme ideer til de kreative fag

Når elev200procenterne har håndarbejde, billedkunst, hobby, eller havde man nu kalder de kreative fag, vil de helst være færdige før de begynder. Det skal i hvert fald ikke tage mere end 1 modul, synes de fleste.
Så er det dejligt når man støder på en blog som, 200procent. Her er der masser af nemme kreaprojekter for og med børn. Man skal ikke lade sig narre af, at det er førskole børn der er på billederne. Ideerne er meget ofte uden opskrifter, så det om at udnytte kreativiteten ud fra billederne. Til gengæld er det nemme projekter, så det er slet ikke nødvendigt med opskrifter.

Link til 200procent: http://200procent.blogspot.dk/p/kreaprojekter-for-og-med-brn.html

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.