Børn med autisme og skoleværing

boern-med-autisme-og-skolevaeringVISO har forsøgt at lave en kortlægning af normalbegavede børn med autisme og skoleværing. Det har man gjort ved at både dykke ned i 35 VISO sager og ved at nærstuderer litteratur om emnet. Man har fundet frem til både beskyttende faktorer og risikofaktorer for barnet. Faktorerne findes både i skolen, i netværket omkring eleven, i familien og hos barnet selv.

Opsamlingen retter sig primært mod ledere og fagprofessionelle i de forvaltninger og skoletilbud, der arbejder med normaltbegavede børn med autisme. Bl.a. sagsbehandlere, ledere og medarbejdere i PPR, samt skoleledere og lærere. Den kan ligeledes være relevant for forældre med børn med normaltbegavede børn med autisme samt for tilbud og brugerorganisationer, der har fokus på denne målgruppe af børn.

Link til rapporten: http://socialstyrelsen.dk/udgivelser/born-med-autisme-og-skolevaegring/@@download/publication

NB. bemærk at linket går til en PDF-fil som du skal gemme før du kan åbne filen.

Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Børn med autisme og skoleværing

  1. Inge Green Volder skriver:

    Skoleværing
    Er ved at starte forening skolevaering.dk
    Er du interesseret i at få et link på hjemmesiden og komme til et arrangement
    Inge Volder 22582103 honeybon.volder@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.