Mattip.dk

mattip-print-logoSakset fra Mattip.dk.
Mattip.dk ligger også på Gugannes.dk symbalooside https://www.symbaloo.com/mix/gugannedk


Mattip.dk er gratis matematik til mellemtrinnet og indskolingen.

Mattip tilbyder færdige undervisningsforløb, der kan erstatte store dele af grundbogen i matematikundervisningen i indskolingen og på mellemtrinnet.
Mattip tilbyder pr. undervisningsforløb og træningsark til mellemtrinnet inden for følgende faglige områder: Ligninger, koordinatsystemet, arealer, division, vinkler, brøker, multiplikation, størrelsesforhold, decimaltal, statistik, procent, tallinjen, rumfang, regnehierarkiet og algebra.

Alle forløb og opgaver er tilrettelagt ud fra de nye Fælles Mål og kan derfor indgå i enhver årsplan. De Fælles Mål er til hvert forløb omskrevet i børnehøjde, således der findes elevmål til alle opgaver.

Det skal være sjov at lære! Derfor har Mattip stor fokus på kreativitet og bevægelse i undervisningen. Under ”Matematik og bevægelse” findes massevis af forslag til, hvordan bevægelse kan tænkes ind i den daglige undervisning.

Desuden tilbyder Mattip.dk en elevdel, hvor eleverne selvstændigt kan lære og træne matematik. Under ”Elev” findes understøttende læringsspil, træningsspil, instruktionsvideoer, læringsvideoer og en opgavegenerator, hvor eleverne kan træne matematik online. Desuden kan opgavegeneratoren bruges som et værktøj til at lave individuelle træningsopgaver til de fire regnearter, og opgavegeneratoren er derfor relevant at bruge, når der skal undervisningsdifferentieres og niveaudeles i undervisningen.

Fra januar 2017 udvider Mattip og tilbyder nu også arbejdsark til matematik i indskolingen (0.-3. klasse.) Desuden åbner vi for en onlinedel med faglig læsning både for indskoling og mellemtrin samt en online forløbstester, der kan anvendes som evaluering i matematikundervisningen.

Følg med på Mattips facebookside for de nyeste nyheder, opdateringer osv. På facebooksiden vises også eksempler på, hvordan Mattips forløb, bevægelsesideer m.m. integreres i den daglige matematikundervisning, og hvordan Mattips materialer kan integreres med de nye læringsplatforme.

Dette indlæg blev udgivet i Matematik og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.