Sigurds Danmarkshistorie

Sigurd Barrett er en formidabel formidler. Det nyeste projekt handler om Danmarks historien.

Sigurds Danmarkshistorie består både af gratis resurser og materiale der skal betales for. Der er bl.a. en spilapp med 40 spil omkring Danmarkshistorien. Den er gratis og kan downloades via linkene nederst i dette blog indlæg.

Projektet skriver selv denne beskrivelse:

SIGURDS DANMARKSHISTORIE er de nye generationers vej ind i Danmarkshistorien. Projektet rummer en række udgivelser, bl.a. et to binds bogværk, en dobbelt cd, en dobbelt LP, et brætspil, en sangbog, et korhæfte, en række musikvideoer, en tv-serie samt undervisningsmateriale bestående af en elevbog, en lærervejledning, et digitalt spil samt en aktivitetsbog. Herudover rummer projektet et tablet spil i 40 baner samt 40 film, der (når de er færdige) kan ses gratis via denne hjemmeside. Endelig drager Sigurd landet rundt på turne, når han gæster 100 skoler med Sigurds Danmarkshistorie.

God fornøjelse!

Link til Sigurds Danmarkshistorie

Link til tabletspillene i iOs: https://itunes.apple.com/dk/app/sigurds-danmarkshistorie/id1156065501?l=da&mt=8

Link til tabletspillene i Androide: https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.seriousgames.sigurdsdanmarkshistorien&hl=da

Appen kan downloades til både iOs og android. Hvis du åbner linket på det device hvor du ønsker at installerer appen, åbner den op i enten play butik eller app store.

Link til lærervejledningen til tabletspillene: http://www.sigurdsdanmarkshistorie.dk/wp-content/uploads/2016/11/SigurdsDanmarkshistorieVejledning.pdf

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.