Verdenshistorien 1. del

I 1993 lavede Tegnedrengene en animationsfilm om verdenshistorien.
Ved at benytte både fantasi og en smittende humor bliver første del af verdenshistorien gennemgået på 26 minutter.

I morgen kommer del 2 på bloggen.

Beskrivelse af første del.
Verden skabes for fire og en halv milliarder år siden.
Den er gold, men selve livet opstår i vand og sollys, og nogle skabninger forlader vandet. På jorden skabes mange arter dyr, og de store dinosaurer hersker, indtil en kæmpemeteor forandrer forholdene på jorden, så de store dyr uddør. Pattedyrene tager over, og en skønne dag forlænger en abe sin arm med en kølle: Mennesket er skabt. Og mennesket bygger huse, fanger dyr og dyrker jorden. Men fanger også andre mennesker, ofrer dyr og mennesker til guderne, opfinder krig, indkomstskat, politikere og den professionelle hær og skriftsprog, demokrati og filosofi. Den romerske kejser Augustus vil en dag afholde mandtal. Men Josef er bekymret. Barnet er ikke hans. Hvem er barnets far?

Alle rettigheder indhaves af Det Danske filminstitut.

Dette indlæg blev udgivet i Video og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.