Fantastiske opfindelser til skoletoilettet

Elevtoiletter kan, for nogle elever, være en oplevelse de ikke ønsker at opleve.

Astra.dk er hjemmesiden for “Center for Læring i Natur, Teknik og Sundhed”. Her er der mængder af forløb til undervisning i natur/teknologi og sundhed. Der er bl.a. et forløb med overskriften “Fantastiske opfindelser til skoletoilettet”. Her er en af aktiviteterne en rigtig drengeaktivitet. Den hedder nemlig “Ram rigtigt” og indbefatter bl.a. en vandpistol med gult vand og en skydeskive.

Astra.dk skriver om forløbet:
Mange faktorer har betydning for, om elever vil benytte skoletoilettet. I dette forløb skal I arbejde med nogle af disse faktorer: Teknologier der indgår i et toilet, en innovativ aktivitet om ‘at ramme rigtigt’ i toilettet samt et engineering-forløb, hvor eleverne skal udvikle det perfekte papirhåndklæde.

Link til undervisningsforløbet:  http://astra.dk/tildinundervisning/fantastiske-opfindelser-til-skoletoilettet

Dette indlæg blev udgivet i Øvrige fag og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.