Kompenserende apps til mennesker med handicap


Digitaliseringsstyrelsen fik i 2013 lavet en oversigt over apps med særligt anvendelsespotentiale for mennesker med handicap. Se hvilken app, der passer til din målgruppe eller til dig. 

På trods af den helt enorme udvikling der er omkring apps, er oversigten desværre ikke blevet opdateret. De apps der er omtalt er dog stadig gode og anvendelige. Oversigten kan stadig tjene til inspiration. Hvis man søger efter en bestemt app kan det være at den stadig findes, men nu har skiftet navn eller ikon.  Så det kan være en hjælp at søge på nogle af de ord som er benyttet i beskrivelsen af appen. Priserne kan man under ingen omstændigheder regne med mere. 

Oversigten giver et overblik over apps til iPhone, iPad, Android telefoner og tablets samt Windows Phone, der kan være en hjælp i dagligdagen, og er ordnet efter handicap, så relevante apps er nemme at finde.

Klik her for at se oversigten: https://digst.dk/media/13639/apps-til-handicap-digital-version-final.pdf
Dette indlæg blev udgivet i Inspiration og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.