ITbanken.dk

ITbanken.dk samler digitale redskaber til mennesker med funktionsnedsættelser et sted. På siden kan både fagpersoner, pårørende og mennesker med handikap finde og anmelde digitale teknologier til kommunikation, struktur, sociale relationer, leg, læring og meget mere.

Siden er udviklet af Socialt Udviklingscenter SUS i samarbejde med 18 kommuner (bl.a. Guldborgsund) og en region. A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har støttet projektet. Siden er gratis at benytte.

For et stykke tid siden havde jeg et blogindlæg om “Kompenserende apps til mennesker med handicap” se blogindlægget her http://www.guganne.dk/2018/05/24/liste-over-apps-til-mennesker-med-handicap/. ITbanken.dk virker som en videreudvikling af den omtalte oversigt.

Link til ITbanken.dk: http://www.itbanken.dk/

Dette indlæg blev udgivet i Gratis programmer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.