Skrivning på computer

Vi skriver mere og mere på computer. Det bør jo være indholdet af det skrevne der er det vigtigste. Det opnår man bedst når man ikke behøver at koncentrerer sig om hvor de enkelte bogstaver ligger på tastaturet. Derfor er det en god ide at øve. Hvis man øver sig i at skrive hvor det er processen og ikke indholdet der er det vigtigste, kan man hurtigere lærer hvor tasterne sidder på tastaturet.

På siden er der masse af øvelser.
Man behøver ikke oprette en bruger, man kan sagtens bruge siden uden. Men hvis man opretter en bruger bliver de fremskridt man laver gemt. På den måde kan man følge med i hvor meget bedre er man er blevet.

Som altid, når en side er gratis, er der masser af reklamer.

Link til typing.com: https://www.typing.com/student

Dette indlæg blev udgivet i Dansk og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.