Milton og de 17 FN verdensmål

Arbejdet med FNs 17 verdensmål kan godt være svært, især for de yngste elever og elever i specialundervisningen.
Milton Around the World, Leg med IT og SkoleTube har lavet et samarbejde for 0. til 2. klasse hvor man ved hjælp af Book Creator arbejder med det første af de 17 verdensmål, “Afskaf fattigdom”. I Lolland Kommune har vi licens til SkoleTube. Så man kan bare gå i gang.

Materialet egner sig både til klasseundervisning og egen fordybelse. Historien er spækket med lærerige opgaver og lege. I lærervejledningen er der forklaringer til alle opgaver og lege. Materialet anvender værktøjet Book Creator hvor bogen er tilgængelig som skabelon til eleverne med indlæst tekst og en masse opgaver.

Link til Milton Around the World: https://milton-around-the-world.com/milton-i-skolen/

Dette indlæg blev udgivet i Dansk og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.